Стрімінговий сервіс Hulu зніме продовження популярного серіалу "Як я зустрів вашу маму". Головною героїнею буде жінка, яка розповість синові, як вона зустріла його батька.

Сіквел називатиметься "Як я зустріла вашого тата", а головну роль зіграє зірка "Ліззі Магуайер" Хілларі Дафф. Як серіал буде пов'язаний з оригіналом, поки невідомо.

За сюжетом дівчина Софі (Хіларі Дафф) розповідає своїм дітям про події, які відбувалися під час пошуку підходящого батька. Перша історія розпочнеться в 2021 році, коли пандемія коронавірусу наклала серйозні обмеження на процес знайомства молодих людей, починаючи від карантинів та закінчуючи популярністю онлайн-додатків для пошуку відносин.

Варто зазначити, що головна героїня сіквелу Хіларі Дафф також відреагувала на радісну новину в своєму Instagram:

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Авторами серіалу стали Ісаак Аптакер і Елізабет Бергер, відомі за драмою "Це ми" і підлітковому романі "З любов'ю, Вікторе". Творці "Як я зустрів вашу маму" Картер Бейз і Крейг Томас виступлять виконавчими продюсерами.

Нагадаємо, зірка "Один вдома" Маколей Калкін вперше став батьком: назвав сина на честь загиблої сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, продовження "Гаррі Поттера" знімуть без Герміони? Емма Уотсон хоче відмовитися.

Також портал Знай.uа писав, що Гаррі Поттер повертається: на HBO Max з'явиться серіал про юного чарівника.