Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує відео.

Відомо, що 33-річна знаменитість вирушила до Вінниці, де натрапила на 5 квітучих дерев – виявилося, що це сакури. У свіжій публікації Леся позує в красивому атласному жакеті небесного кольору, чорних велосипедках і короткому топі. Образ ведуча доповнила нюдовим макіяжем і люксовою сумкою на ланцюжку.

"Якщо не можете дозволити собі Японію – їдьте до Вінниці, там 5 сакур розцвіло 😂🌸🌸🌸🌸 P. S. на 2й фотці, дівчинка стоїть на фото чекає... але не з сакурою 😂", - написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вау 😍 яка краса, Лесяя 😍😍", "Леді 🔥🔥🔥", "У Закарпатті найкращі сакури 🔥", - зазначили коментатори.

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала на собаці, що буде з її кривдниками: "Потрапила на гроші!"

Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася у використанні накладних грудей і попи: "Хоче завести дитину зі мною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк не пройшла кастинг на конкурс краси: "Майже зламали".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк знову потролила Кароль, співачка не пробачить: "Карантіна".