Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу зірка розмістила відео свого виступу на сцені "Голосу країни", де вона наживо виконала свій новий хіт під назвою "Залежність".

"Zavisimost live "Голос країни", - підписала ролик Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Дуже атмосферно ♥️", "Нереально круто 🔥🔥", "Божевільної краси 🔥😍", "Дуже душевно ❤️", "Пісня яка в саме серце 😍", "Ти неймовірна 😍", "Мурашки 😍", "Виконання просто 🔥🔥🔥🔥", "Ти просто підірвала сцену! 🔥", "Дивилася на одному диханні 💔", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

До речі, 21 квітня Наді Дорофєєвій виповнився 31 рік.

Раніше ми писали про те, що тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва показала свою "Залежність" на всю Україну: "Будьте першими".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва відсвяткувала 31-річчя: найбільш спокусливі образи екссолістки "Время и стекло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва вперше зізналася, що у них з Дантесом будуть діти.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва оскандалилася непристойними жестами: "Вас же діти дивляться!"