Популярна українська співачка, тренер " Голос країни" Надя Дорофєєва в півфіналі проекту виступила з прем'єрою своєї нової пісні "zavisimost".

Анонс нового треку і прем'єри від Дорофєєвої зробили на 1+1 в Instagram.

Будьте першими, хто побачити прем'єру нового хіта від DOROFEEVA - "Zavisimost"!",- сказано в повідомленні.

І відразу після ефіру запис з'явився на YouTube-каналі проекту.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак не всі шанувальники однозначно сприйняли виступ співачки. Віддані фанати підтримали Дорофєєву і підтримали її в новому, незвичайному для неї стилі. Адже Надя відома як виконавиця ритмічної і легкої музики, а тут заспівала ліричну пісню про кохання.

"Надя така красива ♪ і пісня Супер! 🔥 🔥 😊 ", "Надя красуня ! 😻 ❤ ", "Знаючи Надю, у неї є все для того щоб створити щось набагато краще. Сподіваюся вона зможе зловити ту саму хвилю натхнення і в недалекому майбутньому подарує світу прекрасний шедевр. Сонце, ми віримо в те що у тебе обов'язково все вийде!!!", "Мені сподобалося. Навіть краще, ніж студійний запис. Це не та пісня, в якій Надя могла б показати свій вокал, але кінець пісні сильний", "дуже красиво і класно. Спасибі, ці 3 хвилини виконання дивилася на одному диханні. Відмінна робота Надя", "Надя, захоплююсь твоїм талантом!!❤", "Добре. Дуже емоційно. Надя красуня, така тоненька🌷", " як на мене дуже гарний живий виступ. Пісня дуже цікава, незвичайне звучання. Молодець, Надія", - пишуть коментатри.

Однак не всі з позитивом сприйняли нову пісню Дорофєєвої і крім похвали їй висловили чимало критики і нерозуміння.

"як ніби виступ чергового учасника, а не судді", "терміново назад в дует.... До Дантеса...", "Крісла навряд чи б повернулися ...",- пишуть українці.

Раніше ми повідомляли, весна змусила очаровашку Надю Дорофєєву зізнатися в коханні, чоловік не проблема.

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва їла руками баранину з рисом, рецепт традиційного ніжного страви.

Також "Знай.иа" писав, що тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва заінтригувала глядачів перед півфіналом.