У четвер, 22 квітня, в Луганській області сталася надзвичайна пожежа. Про це повідомила пресслужба штабу Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Пожежа сталася в районі ООС, в місті Рубіжне, на території однієї з військових частин. Уточнюється, що загорівся бензобак автомобіля. Потім вогонь перекинувся на чотири бензовози.

Пожежа на Луганщині, фото штаб ООС
Пожежа на Луганщині, фото штаб ООС

Внаслідок пожежі постраждав військовослужбовець ЗС України, стан здоров'я – задовільний. Пораненого бійця доставили в лікарню в місті Кремінна.

За даними штабу ООС, до ліквідації пожежі було залучено особовий склад і техніка Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На даний час пожежу ліквідовано, причини загоряння встановлюються військовими.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше ми писали про те, що командувач Національної гвардії відвідав район проведення операції Об'єднаних сил та переконався у готовності підрозділів Нацгвардії, які здійснюють протидесантну оборону узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні. В оперативно-тактичному угрупованні "Схід" відбулися інструкторсько-методичні заняття з особливостей роботи розвідувального вогневого комплексу.

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також портал Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир".