Відомий в країнах СНД коуч, а також автор методики персональної трансформації Олександр Палієнко, дав велике, відверте інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Справа в тому, що кілька років тому дівчина створила свій канал, на який викладає інтерв'ю з різними знаменитостями. Виходять досить цікаві розмови, які змінюють ставлення до людей, або певних речей.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Раміна Есхакзай опублікувала частину інтерв'ю, де вони з Олександром Палієнко поговорили про заміжжя і дітей.

Інтерв'юер каже, що часто досить буває так, що деякі жінки втомлюються працювати, і хочуть скоріше вийти заміж і народити дітей. Все для того, щоб не працювати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Коуч же вважає, що вся справа в тому, на скільки ви занурені в цю роботу. Якщо рідко відпочивати, то природно воно набридне, як і будь-яка інша справа.

Олександр Палієнко розповідає про те, що він в добу давав по 12 консультацій поспіль, і абсолютно не відпочивав. Через деякий час такого графіка він зрозумів, що або треба кидати цю справу назавжди, або зробити собі графік.

Все це саме може повторитися і у жінки, яка вирішила створити сім'ю. Якщо вона на роботі так "залипала", то що ж буде тоді, коли народиться дитина.

"Вона залипне в будинок, вона перестане любити свого чоловіка, і в результаті вони розлучаться. Тільки з однієї просто причини: вона як в бізнес залізла і зненавиділа його, так і залипне тут, зненавидить свою дитину, домашні справи, та ще й чоловіка, який мудак і їй не допомагає" - розповідає Олександр Палієнко про сім'ю.

"Як думаєте, коли жінка сидить вдома і захоплена тільки дітьми - це деградація? Повну версію інтерв'ю дивіться на Ютуб каналі "Ходят слухи" - підписана публікація в Instagram.

Раніше повідомляли, "Навіщо роздягатися": колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський розкрив фанаткам секрет "чоловічого" магніту: можна втримати...".

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "досі пишуть, що циганка".