Відомий український гуморист і актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий показав, чим харчується вдома.

Ці відео були опубліковані на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, в розділі stories.

Він зняв їх для тих, хто каже: "Харя вже не влазить, там ще щось. Ви за собою, Вася, стежте. Харчуйтеся правильно, а головне - в задоволення. Схуднути завжди можна, а ось погладшати...теж можна завжди" - інтригуюче почав свої stories Євген Кошовий.

У такий невигадливий спосіб, комік підвів до найголовнішого - до пиріжків, які йому передала знайома.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік разом зі своєю дружиною влаштував розпакування. Пиріжки там на кожен смак: курка з лісовими грибами, з м'ясом і капустою.

Євген пообіцяв, що як тільки спробує, відразу дасть свій вердикт стосовно смаку. Далі приєдналася дружина Ксенія, яка допомогла показати, як апетитно виглядають булочки.

"Це дуже класно і смачно" - кричить на тлі молодша дочка пари.

На обід у Євгена Кошового були макарони з тушонкою, і як зізнається актор, нічого немає смачніше цієї страви. Ну, і додатково все він заїв пиріжком з куркою і грибами.

За реакцією чоловіка можна зрозуміти, що йому дуже сподобалося, і він із задоволенням буде їх їсти, поки не закінчаться. А апетит, судячи з усього, у Євгена хороший.

На цьому stories перервалися, і сім'я, мабуть, продовжила обідати далі.

Нагадаємо, раніше "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження.Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху "- з'явилася загадкова жінка: "щоб нічого за це не було..."

Також "Знай.ua" писав, що Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові: "майбутній президент". Потап привітав Кошового з днем народження