У 93-й ОМБр Холодний Яр розповіли про новий флешмоб, який стрімко набирає популярність серед українців. Суть - підтримати українську армію добрими словами.

Новий пост з'явився на сторінці бригади в соціальній мережі Facebook.

Ідея даного флешмобу належить українській журналістці, телеведучій і громадській діячці Яніні Соколовій. А з'явився флешмоб після того, як журналітці надійшов лист від львів'янки, яка попросила морально підтримати наших воїнів, адже їм це зараз дуже потрібно.

"У мережі набирає обертів флешмоб #явірювсвоюармію
У той час, коли Росія намагається залякати Україну та її партнерів, провокує, а її окупаційні війська продовжують вбивати, користувачі соцмереж вирішили підтримати українську армію. Висловити слова подяки, опублікувати пам'ятні фотографії і запевнити, що в нас вірять!", - йдеться в повідомленні 93-ї ОМБр.

Користувачі Мережі почали потихеньку брати участь у флешмобі на підтримку наших хлопців на передовій.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Воїни ЗСУ зробили гучну заяву на Донбасі: "всі готові..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Захисник з позивним " Хук "залишив керівну посаду і відправився на війну:" краще в грязі окопу лежати, ніж в калюжі власної крові"

Також «Знай.иа " писав, що Українські військові заявили про повну готовність до атак окупантів: "підтримуємо високий рівень"