Донька популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, красуня виставила кумедне відео, відправившись з сім'єю на канікули до Туреччини. Зірка позувала на терасі готельного номера, примірявши міні-спідницю, чорне бікіні, а також білосніжну напівпрозору сорочку з принтом, доповнивши пляжний образ вузькими сонцезахисними окулярами.

@mashapolyakova12

Отмечай в коментах чью фамилию хочешь ты #подруга #купальник

♬ Inst aliana1001 - Алиана

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маша не тільки блиснула стрункою фігурою, а й розіграла сценку, де пародіювала подругу, яка нібито вийшла заміж за її брата (Оля Полякова - мама двох доньок, Маші і Аліси). Полякова-молодша поцікавилася у подруги, чому та прийняла таке рішення, адже зовсім не любить її брата, на що у відповідь нібито почула, як сильно дівчина хоче роздобути прізвище зірки.

"Відзначай в коментах чиє прізвище хочеш ти #подруга #купальник"