На офіційній сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про чергову людину, яка спробувала підкупити прикордонників, щоб в'їхати в нашу країну.
Цього разу підняти стан працівника прикордонної служби намагалася росіянка. Під час перевірки документів громадянки РФ було встановлено, що раніше жінка перевищила встановлений термін перебування в Україні. Це сталося під час її останнього візиту. Росіянка прибула в пункт пропуску "Бачівськ" в Сумській облатсі і пропонувала п'ять тисяч рублів, щоб успішно перейти кордон.

"Щоб потрапити в Україну росіянка запропонувала прикордонникам неправомірну вигоду в розмірі 5000 Російських рублів. Про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.369 КК "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі", прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. Жінка повернута на територію РФ", - йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України.

МВС України, скріншот: Facebook
МВС України, скріншот: Facebook

Коментарі, скріншот: Instagram (МВС України)
Коментарі, скріншот: Instagram (МВС України)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зірці російських шоу "Дом-2" і "Весільний розмір" заборонили в'їзд в Україну на три роки: "Отримав тему для хайпа"

Як повідомляв "Знай.ua", в руках була зброя: поліція застрелила 13-річного підлітка, після ролика протести спалахнули з новою силою

Знай.ua писав, українські прикордонники посилили прикриття узбережжя моря: "Готові діяти рішуче"