23 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться восьмий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація з Григорієм Решетником на фотографії, в якій говориться, що у глядачів з'явилася унікальна можливість стати ще ближче до улюбленого "Холостяка". Сьогодні ввечері вони візьмуть участь в обговоренні випуску в прямому ефірі.

Холостяк 11, фото з Instagram
Холостяк 11, фото з Instagram

"Прямий ефір відбудеться на сторінці @holostyakstb з 22:00 до 22:45 під час перерви реаліті на "Вікна-новини" ❣ Сьогодні ми поспілкуємося з нашими гостями: участ учасниця 11 сезону проекту "Холостяк" Аня (@hannastorozhuk) 🔻 учасниця 11 сезону проекту "Холостяк" Юля (@julz_seven) ставте нагадування і приєднуйтесь до перегляду 😼 ‼ Для неуважних - прямий ефір транслюватиметься на @holostyakstb ‼",- йдеться в публікації.

"Богдан-то навіщо? Після її брудного рота в минулому випуску і мови в одному місці на церемонії огидно дивитися на неї", "Скрізь ця Богдан👎👎", "Краще б Джесікою поспілкуватися в ефірі. Задати її питання", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетник показав сина-красеня на Мальдівах: "Дарую сонечко"

Як повідомляв "Знай.ua", Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує натякати на розставання з Олександром Еллертом