Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 820 тисяч чоловік.

Зараз жінка поділилася думками на сьогодні і задалася питанням про секрет спокою і гармонійності. Мішина сама відповіла на нього і заявила, що це саме вміння спостерігати за всім навколо, включаючи самого себе. Однак, за її словами, слід розуміти, що все відбувається за божественним сценарієм, будучи грою.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"А ось справжнє ви-це ваша Душа...І це вічність. Всі страждання, переживання і проблеми належать тільки вашому тілу і тій грі, в яку воно грає... І коли ви приймаєте факт того, що Ваша Душа і тіло відокремлені і існують в абсолютно в різних течіях, ви абсолютно по іншому відчуваєте і керуєте собою і відповідно своїм життям! Спостерігайте, приймайте, тренуйте свою свідомість і безсумнівно відчуєте цей дзен!",- заявила Ксенія Мішина в публікації.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує натякати на розставання з Олександром Еллертом. Жінка поцікавилася у користувачів, Чи замислювалися вони коли-небудь про те, що в нашому світі більше мільярда інших, абсолютно різних, унікальних і складних світів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", коханий Мішиної Еллерт дізнався у Решеника все про "Холостяка": "Міша з усіма перецілувався"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала фігуру в купальнику після зими і булок: "Це ти?"