23 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" триває восьмий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Чоловік вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Дариною Ставнича, а після - покликав на зустріч Юлію "зайчика", з якою спочатку обнюхував безліч ароматів парфумів, а потім відправився в СПА і перейшов на більш новий рівень.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Раніше Михайло не дозволяв собі подібне з іншими учасницями.Заливако почав обмазувати Юлію брудом і продовжив навіть тоді, коли дійшов до її попи. У відповідь дівчина теж не розгубилася і, обмазуючи "Холостяка", вирішила виконати дану процедуру дуже ретельно і залізла до нього в труси з боку сідниць.

"З'явилася можливість перевірити попку... Хороший гриль, хороша попа. Чудова, я б сказала", - заявила Юлія"Зайка".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Потім же, коли обмазування було закінчено, учасниця з Михайлом сіли і злилися в досить інтимному поцілунку, поки "Зайка" сиділа на Заливако.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют". Дівчина розмістила свіжу публікацію, в якій розповіла про чергове пост-шоу "Як вийти заміж" з ведучим Григорієм Решетником.

Як повідомляв "Знай.ua", Джессіка з "Холостяк" заінтригувала новими поцілунками на проекті: "Ваші ставки?"

Знай.ua писав, Холостяк Заливако змусив Юлю "Зайку" бігати навшпиньки: "Приручити дракона..."