Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість продовжує ділитися досить відвертими знімками. Але зараз дівчина поділилася відеозаписом. Леся Нікітюк протягом декількох хвилин приміряє всілякі шати від класичного стилю до більш практичного.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Так телеведуча постала в чорній сукні зі шкіряною курткою, після чого злегка його підняла, щоб зробити акцент на взутті. Далі, не знімаючи куртку, Нікітюк переодяглася в обтягуючі джинси і смугасту футболку. Потім у відео з'являється класичний чорний костюм з досить глибоким декольте. Згодом Леся опинилася в пальто і чорній маєчці, слідом в довгій сукні, трохи піднімаючи його і оголюючи ніжки. Наостанок знаменитість вирішила злегка потрусити своєю попою прямо на камеру, яка наблизилася до сідниць максимально близько.

Нагадаємо, напівгола Нікітюк "нанюхалася" і перетворилася на гейшу. Зірка одягнена в чорний спортивний топ, спортивні лосини і великий блакитний піджак. Нікітюк розповіла, що у Вінниці розцвіли сакури і це відмінне місце для тих, хто не може відвідати Японію.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк перетворилася на " жертву невдалої пластики": "Клаудія без шиферу"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.ua писав, Леся Нікітюк знайшла шматочок Японії у Вінниці: "Якщо не можете дозволити собі"