23 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" триває восьмий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Чоловік вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Дариною Ставнича, а після - покликав на зустріч Юлію "Зайку", з якою спочатку обнюхував безліч ароматів парфумів, а потім відправився в СПА і перейшов на більш новий інтимний рівень. І на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація, в якій поцікавилися в українців про те, чи сподобалося їм побачення з дівчиною чи ні. Люди розділилися на кілька таборів, адже згодом Юлю чекала важка розмова з іншими учасницями, які вирішили звинуватити її в ескорті.
Юлія розповіла дівчатам, що якось раніше їздила за кордон з іншими чоловіками, адже колись про це вона поділилася з Розалі Номбре. З одним з них, познайомившись в інтернеті, вирушила до Афін, а з іншим хлопцем в Барселону. Однак учасниці зачепилися за те, що "Зайка" не могла заробити на подорожі та все було оплачено з чоловічої сторони.

Сама "Зайка" в коментарях зазначила, що індивідуальна зустріч пройшла на десять балів.

"Чим більше дивлюся, тим більше розумію ,що єдина гідна дівчина тут - це Розалі", "Не зрозумію, яке взагалі справа, що було до проекту? Ніби невинність - прохідний квиток в Холостяк🤷 ♀️розвели курник️️", "Це дно, жах...А головне, що в труси залізла", "Джессіка і Богдан дуже сильно все перекручують...гидко слухати як вони на неї нагнітають...😕 😗а так дівчатка🔥🔥", "Я не прихильниця зайчика, але Джессіка тупо всіма способами намагається її злити. Ну літала вона закордон і що? Чому її це зачіпає? Який неприємний і підла людина. Особливо, коли вона сказала з усмішкою шо Зайка на заводі працювала", - написали лише деякі користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетник прийняв ванну на очах тисяч людей: "Ви готові?"

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія "Зайка" залізла в труси "Холостяку" Заливако, поки він масажував її попу

Знай.ua писав, Розалі Номбре з "Холостяк 11" опинилася на дивані "ганьби": "Мій дебют"