Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

У п'ятницю, 24 квітня, 36-річна знаменитість дала велике інтерв'ю Наталії Влащенко, яке вже вийшло на YouTube. Про це Камінська повідомила в соцмережі, опублікувавши спільну фотографію з ведучою.

"Сьогодні на YouTube-каналі Влада vs Влащенко вийшло моє велике і відверте інтерв'ю 🥰 60 хвилин про все в деталях. Обов'язково подивіться) посилання на відео — в сторіз 💥", - написала артистка.

Варто зазначити неймовірну зовнішню схожість Слави і Наталії. На це також звернули увагу деякі підписники співачки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ви як мама з донькою схожі", "Слава, ви дуже красива!", "Слава! Полюбому подивлюся 😍😍😍", "Подивилася. Клас 👍 відверто, чесно 👏👏", - коментують пост Камінської користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що гурт "НеАнгели" розпався після 15 років популярності: Слава Камінська назвала причину.

Нагадаємо, Слава Камінська нарешті показала дітей від колишнього чоловіка: "Як ви це робите?"

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Слави Камінської Едгар відмовляє жінок від пластики: "Порада хірурга".

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Камінська розкрила деталі про нового хлопця і табу в сексі: "Я розкута".