Другий півфінал Битви титанів на популярному гумористичному шоу "Ліга Сміху" обіцяє бути спекотним. Адже саме про це натякають щирі емоції ведучих проекту – репера Олексія Потапенка (Потап) та автора "Квартал 95" Євгена Кошового.

На офіційній сторінці творчої студії "Квартал 95" було опубліковано свіжі фотографії з другого півфіналу Битви титанів, судячи з яких можна сміливо припустити, що ця подія точно заразить сміхом глядачів.

Так, на знімках зображені ведучі Потап і Євген Кошовий, а також тренери Володимир Дантес, Сергій Бабкін, Станіслав Боклан і Маша Єфросиніна.

Сергій Бабкін, фото з Instagram
Сергій Бабкін, фото з Instagram

У "Кварталі" також нагадали, що "Лігу сміху" можна дивитися по п'ятницях на каналі "1+1".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Слова тут зайві! Досить просто подивитися на емоції ведучих і тренерів, щоб зрозуміти, що другий півфінал Битви титанів "Ліги сміху" буде 💣💣💣. Включайте 1+1 о 20:15, і дізнайтеся, хто з команд пройде у фінал", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець з "Квартал 95" вирішила омолодитися і перегнула палицю: "У мене все розширилося".

Нагадаємо, Олександр Пікалов з "Квартал 95" пристрастився до сала: "Найсмачніше".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, як зустрів красуню-дружину: "Їй було 14".

Також портал Знай.uа писав, що зірки "жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні та Гарік Корогодський.