23 квітня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Неподалік населених пунктів Новоселівка, Новгородське та Шуми ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82-го та 120-го калібрів. У передмісті Авдіївки, Піски і Мар'їнки російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У Telegram-каналі "Інсайдер ua" опублікували відео запеклого бою українських захисників з бойовиками, які застосовують важку артилерію.

"В даний момент на околицях Донецька йде бій. Судячи з прильотів, працює артилерія. Таке ось у нас "перемир'я", - йдеться в публікації.

скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В районі населеного пункту Південне ворог здійснив обстріл з протитанкового ракетного комплексу. Біля селища Новгородське окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

У штабі уточнили, що бойових втрат серед наших захисників немає. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, Росія озброїла бойовиків "до зубів", ЗСУ готуються до провокації: "РФ нагнітає обстановку".

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також портал Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир".