Михайло Заливако, Холостяк, фото з Instagram
Михайло Заливако, Холостяк, фото з Instagram

"Холостяк" Заливако попрощався з Танею і повів до машини Юлю "Зайку": залишилося 5 учасниць

Міша вже встиг сходити на індивідуальне побачення з Дариною Ставничою, Юлією "Зайкою" і Розалі Номбре, після якої втік до Анни Богдан просто під двері її номера в готелі. Всього залишилося шість дівчат і у Джесіки досі не було індивідуальних зустрічей з Михайлом протягом всього проєкту. Заливако на самому початку церемонії зазначив, що хоче попрощатися відразу з двома учасницями.

Чемпіонат Європи з боротьби, фото: sport.segodnya.ua
Чемпіонат Європи з боротьби, фото: sport.segodnya.ua

Українські спортсменки виявилися найсильнішими: побороли всю Європу

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На чемпіонаті Європи з боротьби жіноча збірна України завоювала чотири медалі. Неймовірно вдалими виявилися змагання у Варшаві для українок на чемпіонаті Європи з боротьби. Адже наші спортсменки зібрали ряд нагород. Золото в Алли Бєлінської та Ірини Коляденко, срібло у Тетяни Рижко, бронза у Аліни Грушиної-Якобії.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Українців змусять утримувати літніх батьків

Непрацездатних батьків повинні забезпечувати грошима їхні діти. У Міністерстві соціальної політики вже підготували відповідний законопроєкт. В першу чергу, мова йде про ситуації, коли за людьми похилого віку доводиться доглядати державі. Послуги соціальних центрів повинні оплачувати діти. Припустимо, відвідує батька соцпрацівник, купує йому продукти, готує - будь добрий, оплати послуги. Наприклад, 200 гривень за візит, 200 - за генеральне прибирання і ще 50 гривень за прасування одягу.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют 24 квітня підніме гривню з колін, долар повернувся до 27

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 24-25 квітня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 23 квітня, трохи виріс в ціні і тепер становить 27,90 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Розслідування вбивства Маші Борисової, кадр з відео
Розслідування вбивства Маші Борисової, кадр з відео

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки: у записці попросив вибачення

23 квітня 2021 року стало відомо, що в Херсонському СІЗО наклав на себе руки підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві семирічної Марії Борисової. Загиблий попросив вибачення у своєї доньки у залишеній передсмертній записці. Він перебував у камері всього лише з одним сусідом, адже боялися, що інші затримані можуть влаштувати самосуд над підозрюваним.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода після хвороби попросила про допомогу: "Все залежить тільки від вас"

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, нещодавно повернулася до роботи після тривалої хвороби. Знаменитість підхопила коронавірус і змушена була лікуватися вдома. Цього разу Світлана Лобода опублікувала фотографію в суддівському кріслі російського "Голосу" і розповіла про перший прямий ефір проєкту.