З Аргентини, уряд якої нещодавно потрапив у скандал з російською вакциною, прийшли доволі трагічні новини. З'явилася інформація, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув міністр транспорту країни Маріо Меоні.

Про цю трагічну новину стало відомо завдяки повідомленню Президента Аргентини Альберто Фернандеса в мережі Twitter.

Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter
Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter

"З глибокою скорботою я отримав жахливу звістку про смерть міністра транспорту нашого уряду Маріо Меоні. Ми втратили вірного, невгамовного і чесного політика і держслужбовця, який міг служити прикладом", - написав Фернандес в Twitter.

Маріо Меоні, фото: Twitter
Маріо Меоні, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними аргентинського телеканалу Todo Noticias, автомобіль, за кермом якого був міністр, перекинувся на трасі в районі міста Сан-Андрес-де-Хілес. Також відомо, що Меоні прямував до міста Хунін, де живе його сім'я.

Причини події на даний момент не встановлено. Рятувальники, яків приїхали на місце аварії не виявили слідів іншого автомобіля або тварини, яка могла переходити дорогу в той момент. Незадовго до ДТП в районі пройшов дощ.

Також варто зазначити той факт, що Меоні був призначений главою відомства в грудні 2019 року відразу після вступу Фернандеса на пост президента.

Раніше повідомляли, у жахливій пожежі загинули четверо дітей: мами малюків в цей час не було вдома.

Як повідомляв Знай.uа, шестеро підлітків загинули в жахливій ДТП: один з них встиг записати відео.

Знай.uа писав, підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки: у записці попросив вибачення.