Відомий український репер Олексій Потапенко записав кумедний ролик під нову пісню дружини Насті Каменських "Ма".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Настя Каменських презентувала першу пісню зі свого майбутнього альбому "Ма". Вона заявила, що всі композиції стануть доступні вже в травні, проте поки що фанатам доводиться задовольнятися лише однією.

Її чоловік Потап вирішив не упускати момент і записати кумедний відеоролик під пісню "Ма", тим самим зізнавшись у почуттях своїй дружині. Він записав відео на студії звукозапису, коли, очевидно, готував чергову новинку для своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Репер забавно покривлявся на камеру і під відео заявив, що ця пісня є його улюбленою з усього майбутнього альбому. Потап запалив під слова:"я все життя таку як ти шукав, я все життя про таку як ти мріяв, я не бачив, щоб хтось так танцював як ти...".

У коментарях під постом Настя Каменських захопилася талантом чоловіка і залишила захоплені смайлики, а інші шанувальники репера висловили свою думку з приводу публікації.

"Дуже крута🔥", "Пісня 🔥", "Автор, випадково, не Монатік?:)))🔥", "хороший хлопець))", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Потап і Євген Кошовий піддалися емоціям у другому півфіналі "Ліги сміху": "буде бомба".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап затіяв експеримент без Каменських, але з хлопцями:"створили свій світ".

Також Знай.uа писав, що Потап змінив плани "коханця" Каменських: поїздка до Насті скасовується.