Продавець одного з українських магазинів поскаржився на подвійне списання грошей клієнта через pos-термінал ПриватБанку.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфіну.

Незважаючи на те, що ПриватБанк є одним з найпопулярніших фінансових установ в Україні, клієнти масово скаржаться на недоліки в обслуговуванні, блокування карт або некоректне списання коштів. Багато з ситуацій вдалося вирішити, проте негативні відгуки продовжуються з'являтися.

Цього разу продавець одного з українських магазинів розповів свій неприємний досвід з ПриватБанком. Він заявив, що в четвер, 22 Квітня, його клієнт, щоб оплатити товари, вибрав оплату через pos-термінал ПриватБанку. В ході першої спроби термінал заявив про відмову, навіть не запросивши pin-код від карти. На другий раз спроба увінчалася успіхом.

ПриватБанк / скріншот з відео
ПриватБанк / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, вже через годину клієнт повернувся в магазин і заявив, що з його карти списалося в два рази більше грошей, ніж треба. Щоб вирішити проблему, вони звернулися в банк покупця, де підтвердили дві транзакції.

Після вони звернулися вже в ПриватБанк, де заявили, що під час першої оплати не вважався якийсь код і гроші повернуться на карту клієнта протягом доби. Однак, через добу, гроші на карту так і не повернулися, а в обох банках не дають чіткого вирішення даної проблеми.

Після негативного відгуку прес-служба ПриватБанку не дала офіційної відповіді в коментарях.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" заарештовує зарплати, виконавча служба розводить руками.

Як повідомляв портал Знай.uа, "ПриватБанк" різко відмовляється від своїх клієнтів-Платинова картка вирішує.

Також Знай.uа писав, що ПриватБанк заарештовує картки для зарплат і пенсій через комунальні борги, українка не витримала.