Хто б міг повірити, але, виявляється, у Оксани всього через кілька місяців буде дуже важлива життєва подія - весілля. Жінка дуже зайнята справами підготовки. Оксанці вже 40 років, а майбутньому чоловікові 42. Буквально до всього, що буде на святі Оксана підходить з великою природністю, навіть до списку запрошених.

Про цю історію стало відомо завдяки одкровенням дівчини, яке опублікували на порталі "Мій формат".

Важливо зазначити той факт, що це перший шлюб для обох. Стосунки у них були, але ось до РАГСу справи не доходили. У Оксани є сестричка молодша, їй вже 22 роки. Оксана свого часу поїхала до столиці здобувати освіту і залишилася там.

Весілля, фото: скріншот з відео
Весілля, фото: скріншот з відео

З того часу вона припинила спілкуватися з рідними і з сестрою не підтримувала жодного зв'язку. Наташа сильно хотіла допомагати сестрі з підготовками, але та ніяк не реагувала на її посили і дзвінки. Оксана якось випадково передзвонила сестрі, довелося з нею поговорити.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

- А яку сукню мені надіти, Оксан, може ти вибрала якийсь колір для подружок нареченої?

- Слухай, Наташа, мене уважно! Не одягайся в вашому стилі, сільському, у мене тут купа знайомих міські пристойні люди. Дивись не зганьби мене. Прийдеш завтра до мене в офіс, секретарка тобі дасть грошей, зробиш собі нормальну зачіску і манікюр, зрозуміла?

У Наташі навернулися сльози на очах, але вона їх проковтнула і сказала сестрі, що все зробить так, як вона просить. Так вона і зробила, прийшла забрала гроші, як і веліла сестра. Мати просила її запам'ятати всі дрібниці весілля, щоб розповісти їм, старим батькам, якою була їх донька нареченою. Їм Оксана веліла не приходити.

І ось настав день весілля. Наташа одягла скромну сукню, яку дбайливо зберігала у своїй шафі. До церкви її, звичайно, з собою не повезли. Вона приїхала вже в урочистий зал. Коли Оксана побачила, що заходить Наташа, зробила вигляд, що її не бачить, щоб та не підійшла до неї. Але те, що сталося в цю мить, змусило її все ж обернутися.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Всі гості з відкритими ротами дивилися на юну і вродливу Наташу. Вона була такою милою і красивою, що у всіх цих "міських" гостей щелепи відвисли. Всі пропонували їй сідати за свій стіл, але на вибрала найкрайніший, так як сильно соромилася цих поглядів. А протягом весілля Оксана не відходила від сестри, так як всі нею милувалися і обсипали компліментами.

- Моя сестра! - гордо говорила вона всім гостям... Люди, будьте людьми…

Раніше повідомляли, Катя Бужинська відсвяткувала чарівну дату з чоловіком: "Зуміла зберегти кохання".

Як повідомляв Знай.uа, 16-річна донька Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не любиш".

Знай.uа писав, подружжя зіграло весілля 100 разів і встановило рекорд: кохання не набридає.