Під Черкасами в місті Золотоноша чоловік ромської національності влаштував стрілянину, нібито по горобцях, з автомобіля на ходу.

Про це розповіли в прес-службі поліції Черкаської області.

Те, що відбувалося зняв на відео друг стрілка і виклав в соціальну мережу Instagram разом з геолокацією. Відеоролик потрапив у поле зору правоохоронців, які виявили факт правопорушення та розпочали низку заходів.

Під час огляду місця події вилучили 2 гільзи калібру 9 мм.

Поліцейські швидко встановили причетних до правопорушення і штурмом взяли житло стрілка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"У рамках першочергових слідчо-розшукових дій слідчим Золотоніського районного відділу поліції, співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області та батальйоном поліції особливого призначення було проведено невідкладний обшук за місцем проживання правопорушників. Правоохоронці виявили та вилучили пістолет та автомобіль, на якому пересувалися особи", - повідомили в поліції.

Наразі всі речові докази направлені на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Слідство триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Невідомий відкрив вогонь у людному місці: п'ятеро загинули під обстрілами, кілька поранених

Як повідомляє портал «Знай.иа» Образа 15-річного школяра ледь не закінчилася масовим розстрілом: "хотів налякати..."

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом неадеквати в погонах відкрили вогонь у поїзді: десятки людей всередині