У Росії в Нижньому Ломові (Пензенська область) 21 дитина потрапила в лікарню після відвідування басейну "Хвиля". Двоє неповнолітніх перебувають у важкому стані.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "LIFE SHOT".

За попередніми даними, сьогодні, 24 квітня, під час групових занять в басейні тренер відчув сильний запах хлору і вирішив відправити в стаціонар всіх підопічних у віці 10-12 років. Семеро дітей госпіталізовані, двоє з них у важкому стані.

Басейн, скріншот із відео
Басейн, скріншот із відео

"Під час групових занять в басейні тренер відчув запах хлору і прийняв рішення про госпіталізацію в медичний стаціонар перебували на тренуванні 21 неповнолітнього у віці 10-12 років. В даний час 7 дітей доставлені в обласний центр, в тому числі 2 — у важкому стані. Решта дітей госпіталізовані в ГБУЗ "Нижньоломовська МРБ"— - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Винуватець інциденту поки не визначений. Прокуратура почала перевірку. Порушено кримінальну справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 5-річній дитині затиснула голову металева спинка стільця: рятувальники встигли вчасно. Рятувальникам довелося визволяти п'ятирічну дитину з незвичайної ситуації. Хлопчик застряг у металевій спинці стільця.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У тернопільських садках масовий спалах небезпечної зарази:"пообідали".На Тернопільщині було зафіксовано спалах кишкових інфекцій у дитсадках.

Також «Знай.иа " писав, що Українські тренерки били дітей прямо біля басейну: там же починав кар'єру чемпіон світу Михайло Романчук. Батьки учнів написали колективну заяву від імені п'ятьох осіб зі звинуваченням у побитті та приниженні їхніх дітей з боку двох тренерок у спортивній школі ДЮСШ №2 з плавання.