Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK любить радувати свою публіку різними фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів відданих фанатів.

Не так давно знаменитість порадувала шанувальників черговою музичною новинкою - "Почуття", з якою вона виступила на сцені "95 кварталу".

А зараз красуня повідомила, що вже 14 травня буде прем'єра її нового альбому "Сервоне вино", куди увійшов трек "Почуття". За словами співачки, цей альбом - чуттєва і емоційно глибока історія про кожну жінку.

"Почуття" на @kvartal95official 🤍

Коли ми любимо, ми розквітаємо 🌸 і на душі завжди весна

Вже 14 Травня ви зможете почути не тільки цю, але й інші пісні з мого нового альбому "Червоне вино" 🍷
Це дуже чуттєва і емоційно глибока історія про кожну жінку.
Вірю, що вона пробудить в вас найпрекрасніші відтінки почуттів",- написала артистка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Для мене Настюшка з самого самого початку була зіркою!Я дивувалася її красі,таланту, характеру і людяності.Обожнюю!Моя ляля!!!!", "Як красиво🔥 🔥 багатогранна, щиро і несамовито🔥", "якби ти не тільки співала українською а і розмовляла,то було б супер", "от би російською почути😢 😍", "насть, ви - - супер!!!! Дякую Вам за пісню😍 🔥❤️", "астя розумничка!!! Тепер теж саме російською🔥 🔥 🔥 🔥", " мова звичайно не зрозуміти, але прикольно🙃", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Настя Каменських відверто відповіла на найпопулярніше питання: "я вже змирилася"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських втратила надію почати здоровий спосіб життя і пристрастилася до алкоголю

Також «Знай.иа " писав, що Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "про таку як ти мріяв..."