Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній-Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2popodcast.

За його життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 620 тисяч осіб, з якими він частенько ділиться всілякими фото і відео. А зараз в інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя" стало відомо, що чоловік розійшовся зі своєю дружиною Анею Андрійчук, з якою був у шлюбі 8 років, а у відносинах всі п'ятнадцять.

Позитив і Андраде, скріншот: Youtube
Позитив і Андраде, скріншот: Youtube

- Чи познайомився ти з родичами Мішель?

"Так, я познайомився з батьком. Ми побачилися трошки, але ми посиділи в ресторані, випили там з ним... міцного напою?", - зазначає Олексій Завгородній про знайомство з татом співачки Андраде, коли він разом з нею літав до Болівії.

Позитив, скріншот: Youtube
Позитив, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

- Чи так ти уявляв собі родичів Мішель? Вже досить давно позаочі кажуть, що ви з твоєю дружиною Анею вже давно не разом. Ви розлучилися, ви не живете разом і багато говорять про твій роман з Юлією Сахневич, танцівницею в "Танцях з зірками", з якою ви брали участь. Що з цього правда і ти можеш розставити крапки над "i"?

"Я про це не хочу зараз говорити, тому що це серйозна тема. Нам треба поговорити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було дати так. Як правильно її озвучити", - заявив Позитив в інтерв'ю Каті Осадчій.

Нагадаємо, Дзідзьо і Slavia розлучаються, співак зробив заяву: "Давно хотів"

Як повідомляв "Знай.ua", розведеної Соломії Вітвіцької натякнули на нові стосунки - "Заміж у 2021 році"

Знай.ua писав, дітям дали доступ до свідоцтв про шлюб батьків: Мін'юст пояснив, як його отримати