Дев'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 24 квітня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських воїнів в районі населених пунктів Водяне, Піски, Новгородське, Троїцьке та Лебединське. При цьому бойовики використовують міномети 120-го і 82-го калібрів, а також стрілецьку зброю, ручні і станкові протитанкові гранатомети.

Воїн / фото: ООС
Воїн / фото: ООС

Українські воїни повідомляють, що українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ (Організація з безпеки і співробітництва в Європі) про дії збройних формувань Російської Федерації. Благо бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

"Станом на 7 годину ранку, 25 квітня зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Біля Пісків ворог застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Нагадаємо, українські захисники розповіли школярам, чим небезпечні Мінні "подарунки" ворога: "Не підходьте і не торкайтеся"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Росія закриває доступ до Чорного моря біля окупованого Криму: обмеження діятиме пів року

Знай.ua писав, на Прикарпатті школярку привалило деревом, синці та струс мозку: "Давно аварійне!"