Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" Джамала (справжнє ім'я – Сусана Джамаладінова) частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 900 тисяч чоловік.

І зараз жінка дала інтерв'ю Катерині Осадчій в рамках телепередачі"Світське життя".

- Джамала, не так давно у тебе вийшла нова пісня "Вірю в тебе". У відеокліпі на цю пісню Ти зняла свою сім'ю. Це реальність або тільки для відео? Чи можеш ти так сміливо залишити чоловіка з двома дітьми і бути спокійною?

"Ми хотіли зробити саме акцент на папах. Я дуже щаслива жінка, тому що у мене є такий чоловік. Я можу залишити йому і Селіма, i Еміра. Він погодує, пограє, краще з ним спить Емір. Тому що зі мною він довгий час не може заснути, тому що він мені постійно говорить: "Анака, я тебе люблю". А з батьком знаєш така чоловіча, міцна - спи!", - зазначила Джамала.

Джамала, скріншот: Youtube
Джамала, скріншот: Youtube

- Зовсім скоро Святий місяць Рамадан для всіх мусульман світу. Або ти в цьому році будеш постити? Не можна ні пити, ні їсти протягом усього світового дня.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я своєму чоловікові говорила, що я хочу в цьому тримати. Він сказав: "Може не треба, ти зараз так багато працюєш. З Селімом багато справ. Якщо ти народила, ти можеш до п'яти років не тримати". Ми зараз ще збираємося в подорож, і може там дійсно якось буде легше", - заявила виконавиця в інтерв'ю.

Джамала, скріншот: Youtube
Джамала, скріншот: Youtube

- В ісламських країнах є такі готелі, в яких годують до світанку, а потім після заходу сонця.

Нагадаємо, 37-річна Джамала показала свою фігуру без фільтрів: "Хочеться позбутися целюліту"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss почала перетворюватися на Maruv: "Такий драйв"

Знай.ua писав, 37-річна Джамала змінила звичайну зачіску на африканську і відразу помолодшала