Відома українська співачка, яка продовжує перебувати на черговому піку своєї популярності, часта гостя мережевих блогерів і інтерв'юерів, беззмінна ведуча багатьох розважальних шоу на телебаченні Тіна Кароль додала своїм шанувальникам їжі для роздумів.

Цього разу віддані шанувальники Тіни Кароль, які приписують їй стосунки з молдавським колегою, співаком Даном Баланом, розкрили "онлайн" секрет зірки. За підозрами слешерів, Тіна Кароль і Дан Балан не просто так одночасно знаходяться онлайн в соціальних мережах і месенджерах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана "Дантіна" в мережі Instagram.

"Ось не палиться. Тільки ось онлайн вони одночасно завжди", - придумали загадковий підпис для нової публікації шанувальники "романтичних стосунків" Тіни Кароль і Дана Балана.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube

Вся ця картина з розслідуванням мережевого поведінки зірок сталася на шоу "Голос країни" в присутності поглядів Олега Винника, Юрія Горбунова, Каті Осадчої і Монатіка. Її запитали, з ким вона постійно листується, а Олег Винник підхопив - "З Баланом...!!!".

Раніше повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік: "Дурні".

Як повідомляв Знай.uа, "Закохана як дурепа...": Тіна Кароль, забувши про бюстгальтер, розповіла про нові стосунки і зухвалу свободу.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва залишилася один на один з іншим чоловіком: що скаже Дантес.