Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

І зараз жінка поділилася анонсом свого концерту, який буде показаний на "1+1" відразу ж після визначення переможця на "Голосі країни". Тіна Кароль зазначила, що захід буде насичений драйвом, за яким так скучили українці за час пандемії коронавірусу.

Олег Винник і Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Олег Винник і Тіна Кароль, скріншот: Instagram

"Відразу після @goloskrainy_official Дивись прем'єру концерту "КРАСИВО" на @1plus1_ua концертний драйв, за яким ми так скучили і божевільний музичний вечір гарантований!!! Створюй атмосферу свята вдома, гарного тобі настрою ! 🤍", - написала Тіна Кароль у підписі до публікації.

"Ми сьогодні не спимо, спочатку "Голос", а потім концерт😍 👏 🔥❤", "Нас чекає пожежа🔥", "Ну що Тіночка, хто ще не вірить в те, що дан-твоя муза!!!!!", "Дуже не вистачає зараз концертів💕 ❣ 💔", "Ой ні, цей писк, що вуха ріже слухати не можливо", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік: "Дурень"

Як повідомляв "Знай.ua", "Закохана як дура...": Тіна Кароль, забувши про бюстгальтер, розповіла про нові стосунки і зухвалу свободу

Знай.ua писав, Тіна Кароль зізналася, як ледь не розпрощалася зі сценою: "Сказала, що закохана"