Для українців, які не уявляють свого життя без подорожей і тривалих поїздок до цікавих місць, з'явилися офіційні новини від західного європейського майже сусіда. Так, держава Чорногорія скасувала всі обмеження на відвідування для громадян ряду кількох країн, у тому числі України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міністра фінансів і соціального захисту Чорногорії Мілойко Спаїч в мережі Twitter.

Публікація Мілойко Спаїча, скріншот: Twitter
Публікація Мілойко Спаїча, скріншот: Twitter

"Раді повідомити вам, що для відвідування Чорногорії в туристичний сезон 2021 для громадян Російської Федерації, Республіки Білорусь, України та Північної Македонії буде знято всі обмежувальні заходи, в тому числі ПЛР-тестування", – написав представник уряду Чорногорії російською мовою.

Відпочинок біля моря, скріншот: Youtube
Відпочинок біля моря, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Чорногорія залишається вашим надійним і безпечним напрямком і в цьому році! Вітаємо всіх бажаючих відвідати Чорногорію!", - додав він у наступному твіті.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в неділю, 25 квітня, Одеська область вийде з "червоної" зони епідеміологічної небезпеки і потрапить до "жовтої" карантинної зони.

Про це повідомив міністр КМУ Олег Немчинов на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Він зазначив, що сьогодні, 24 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомляли, українці зможуть відпочити в Туреччині за півціни: в який період найдешевші путівки.

Як повідомляв Знай.uа, лікар заробляв на безтурботних туристах, підробляючи тести на COVID-19: 80 євро за негативний результат.

Знай.uа писав, не хочеш на карантин? Євросоюз вирішив пом'якшити обмеження на в'їзд для іноземців - пакуйте валізи.