Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зараз жінка продовжує викладати знімки зі свого відпочинку на Мальдівах. Однак прийшов час повертатися додому, про що Ані Лорак і попередила в новій публікації, на якій постала в золотистій сукні на пісочку.

"Наша чудова поїздка підійшла до кінця💥 на березі Індійського океану народилася прекрасна романтична історія, яку зовсім скоро ви зможете побачити в моїй новій відеороботі️️", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

"Тобі змінюють, я знаю", "Як вам йде червона помада😍 🤍", "З нетерпінням чекаємо,щоб побачити черговий шедевр...💕💋 В травні зможемо насолодитися?", "Як красиво поєднується Золоте шовкове плаття у вашій засмаглою шкірою, Кароліна😍😍😍😍", "З нетерпінням чекаємо ❤", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, фото оголеної Ані Лорак розлетілося по соціальних мережах: "Це справжня?"

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров засвітився в компанії шикарної блондинки: "Слава богу, що поруч не Бузова"

Знай.ua писав, Ані Лорак встала на коліна, згадуючи про коханого: "Тупають ніжки моїх двійнят"