Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість продовжує ділитися досить відвертими знімками. Зараз же, в Instagram Stories, дівчина виклала кілька відео, які приурочені святкуванню Вербної неділі. Леся Нікітюк вирішила злегка побити своїх батьків вербою на честь свята.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

"Не я б'ю, верба б'є. Через тиждень Великдень, че-то там фарбоване яєчко. Щоб була здорова, щоб ніяка ковид-ковид-ковидница тебе не торкнулася. Папа йди ставай під вербу. Не я б'ю, верба б'є. Через тиждень Великдень, щоб коси росли, щоб ти був здоровий. Так, а кого не побили сьогодні вербою, притуляйте лоб до Stories, я вас зараз буду бити. Не я б'ю, верба б'є", - каже Леся Нікітюк протягом трьох відеороликів в Stories.

В останньому з них вона навіть вирішила побити своїх шанувальників, проте лише через камеру. Вона попросила їх притулитися лобом до Stories.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася Сергію Притулі, з ким у неї були стосунки: "Прокурор"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк потрясла попою прямо на камеру: "Як важко бути багатою"

Знай.ua писав, напівгола Нікітюк "нанюхалася" і перетворилася на гейшу. Леся позує під гілками квітучої сакури. Зірка одягнена в чорний спортивний топ, спортивні лосини і великий блакитний піджак.