Учасниця 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, Юлія" Зайка " зважилася детально розповісти всю історію своїх подорожей.

У новому випуску романтичного проекту Мішу збентежила велика кількість фотографій з поїздок у Юлі в акаунті. Він навіть, як і інші учасниці шоу припустив, що дівчина могла працювати в ескорті.

Для того, щоб відбілити свою репутацію і залишити позаду всі плітки вона детально розповіла про всі свої подорожі в житті.

"Я закінчила факультет туризму, оскільки дуже люблю подорожувати. Найчастіше, мої подорожі, - це поїздки з компанією друзів, мамою або ж з хлопцем з яким я в стосунках. У студентські роки, коли я вчилася в Києві я їздила в Єгипет, Туреччину і 5 разів в Болгарію. Дуже любила їздити по Україні. Була у Вінниці, Львові, Одесі, Чернівцях, Ужгороді, Житомирі, Луцьку. Була практика в Каневі. З мамою ми відвідали Чехію, Австрію, Німеччину, Польщу, Єгипет, Туреччину", - пише дівчина.

Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учасниця "Холостяка" розповіла, що на конкурсі краси познайомилася з хлопцем з Латвії і у неї були стосунки на відстані.

"Ми намагалися бачитися по можливості. Він часто приїжджав до Києва, а оскільки займався логістикою, то їздив у відрядження і, щоб частіше бачитися, брав мене з собою. Ми були разом у Барселоні, Дубаї та Мінську", - пише вона.

Однак вона побачила в Instagram його з іншою дівчиною і вирішила в момент розірвати стосунки.

"Я захотіла поїхати відволіктися, подорожі завжди допомагали мені розвіятися і зрозуміти себе. Я купила квиток в Афіни і поїхала зі студентом який писав наукову роботу з історії. Ми пробули 2 дні в Афінах ,( для всіх злостивців, жили ми в різних кімнатах 😂), нам було цікаво разом, але все ж не настільки, щоб стати нерозлучними друзями. Потім почався карантин. 👉 🏻Минулої осені, я відвідала Мексику з друзями. Це вся історія. На Мальдівах я не була, але планую 😉", - пише Юля.

Шанувальники прийшли в захват не тільки від такої детальної відповіді хейтерам, але і від краси дівчини, яка порадувала літнім фото.

"Розписала всім по фактах😍❤️просто красуня так і треба", " я не розумію чому дівчата з цього зробили таку велику біду️️", " ось так ось їм по справою, всім зависникам🔥 😍"," Юльчик, ти найкраща😍 красотулька.", "Промінчик сонечка ти наш😍", " промінчик сонечка ти наш😍", "фото вогонь 😍 😍 😍 😍 аж літо захотілося", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостяк "Заливако попрощався з Танею і повів до машини Юлю "зайчика", Залишилося 5 учасниць.

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайка" зізналася про таємне послання для холостяка Михайла Заливако.

Також "Знай.uа" писав, що Юля " Зайка "випадково злила фінал" Холостяка " з Заливако.