Відомий телеведучий, тренер програми "Зважені та щасливі" і зірка шоу "Холостяк-6" Іраклі Макацарія нещодавно знайшов собі юною кохану. Обраницею Іраклі стала 19-річна грузинська модель Ліза.

Іраклі продовжує радувати багатотисячну армію своїх шанувальників новими кадрами з життя. Цього разу телезірка вирішив віддати данину традиціям і привітав усіх з православною подією Вербною неділею.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Іраклі Макацарія в мережі Instagram.

Історія Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram
Історія Іраклі Макацарії, скріншот: Instagram

"З Вербною неділею", - підписав свіже фото Іраклі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в це свято у віруючих є традиція - освяченими гілками шмагати один одного і примовляти - "Не я б'ю, верба б'є, здоров'я і силу дає".

Нагадаємо, що 25 квітня православні віруючі святкують Вербну неділю або ж Вхід Господній до Єрусалиму. У Грузії, де зараз може перебувати Іраклі зі своєю дівчиною, більшість людей сповідують православну віру.

Також нагадаємо, що Ліза нагадала користувачам мережі переможницю "Холостяка" з Іраклі Макацарією Олену Лесик. На загальнодоступних знімках можна помітити, що дівчата дійсно дуже схожі, що говорить про те, що у шоумена є певний типаж дівчат, які йому подобаються.

Раніше повідомляли, у 19-річній дівчині Іраклі Макацарії впізнали переможницю "Холостяка 6": неймовірна схожість.

Як повідомляв Знай.uа, Іраклі Макацарія показав нову кохану, більше не холостяк: "Ксенія Мішина?".

Знай.uа писав, спа від "Холостяка" Заливако розділив учасниць на два табори: "Приємно, що не викинули у вікно".