25 квітня 2021 року в Сполучених Штатах Америки відбувся турнір UFC 261, в ході якого Кріс Вайдман зламав собі ногу на 17-й секунді бою.

Цей момент був зображений на камеру, а його суперник Юрайя Холл, що представляє Ямайку, поставив рекорд, адже є першим бійцем в історії UFC, який переміг без єдиного удару. Однак вся іронія полягає в тому, що 8 років тому відбувся поєдинок, в ході якого Андерсон Сілва точно так же зламав ногу об Кріса Вайдмана.

UFC, скріншот: Youtube
UFC, скріншот: Youtube

Для ямайця Холла це сімнадцята перемога в кар'єрі при дев'яти поразках, а для Вайдмана шоста поразка при 21 проведеному поєдинку. Головна подія UFC 261 сьогодні-це титульний реванш у напівсередній вазі. На рингу битимуться Хорхе Масвідаль і Камару Усман.

До речі, раніше Кріс Вайдман вже зустрічався з Юрайя холом. Це було ще у вересні 2010 року, і тоді перемогу забрав боєць, який в цьому бою зламав ногу. Через три роки, в 2013-му, він завоював чемпіонський пояс UFC в середній вазі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ямаєць ще перед поєдинком був упевнений, що американець навряд чи буде битися з ним в стійці. А Вайдман зазначає, що це лише мотивувало його залишатися стриманим і сфокусованим, щоб побити противника.

Нагадаємо, важковаговик Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "Дівчинці не можна бити мужика"

Як повідомляв "Знай.ua", малюк вперше потрапив на ринг поспостерігати за тренуванням мами-бійця: реакція крихти безцінна

Знай.ua писав, Конор Макгрегор згадав дитинство і прокотився з водної гірки: відпочиваючі в подиві