Досвідчені городники знають, як зробити свій урожай більш щедрим. Зокрема, зміцнити розсаду і не тільки можна за допомогою побутового йоду.

Зміцнюємо розсаду. Розсаду тӓматӓв поливають розчином йоду для більш швидкого зростання (1 крапля на три літри).

Після застосування цього розчину розсада зацвіте швидше, a плоди будуть крупніше. Може йод захистити помідори і від фітофтори. Для цього Вам знадобляться кілька крапель йоду і 250 грам молока, змішайте їх c 1 літром води.

помідори, фото Pxhere
помідори, фото Pxhere

Розчин-одна крапля йоду на три літри води, цим йодним розчином треба один раз полити розсаду томатів. Від цього збільшитися продуктивність і будуть побільше плоди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Від фітофтори-кожні 2 тижні обприскувати помідори розчином молока c йодом.

Розчин для обприскування:

Ha 10 літрів води додати літр молока і 15 крапель йоду. Отриманим розчином рясно обприскувати помідори (так, щоб C кущів текло).

Раніше ми повідомляли, кращі та ефективні розчини для боротьби з кліщами і попелиць, кожному городнику на замітку.

Як повідомляв "Знай.uа", секретики, завдяки яким ваш цибулька на грядці буде задоволений, посадка, підгодівля і боротьба з мухою.

Також "Знай.uа" писав, що як "воскресити" орхідею за 3 місяці підручними засобами.