Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зробив заяву щодо кількості підприємців та найманих працівників, які подали заявки на одноразову допомогу від держави у кількості 8 тисяч гривень.

Він заявив про те, що вже понад 270 тисяч бізнесменів і найманих працівників подали заявки.

"Якщо правильно заповнені всі дані, то протягом 10 днів виплата надійде на рахунок. Це вже вдруге за півроку уряд запускає безпрецедентний для України пакет прямих виплат для бізнесу і людей", - зазначив Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Ще в січні, при першій видачі 8 тисяч від держави, повідомлялося, що понад 400 тисяч українців зуміли отримати одноразові виплати. Йдеться про суму 3,2 мільярда гривень. Заяви ж в той момент подали в загальному 480 тисяч. Найбільше в Києві - 79 000 українців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прем'єр-міністр заявляє, що зараз українська влада домовляється з Міжнародним банком реконструкції та розвитку з приводу відкриття програми пільгового кредитування на сто мільйонів доларів для малого та середнього бізнесу в нашій країні.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Нагадаємо, в Україні почали видавати карантинну допомогу - як отримати гроші. Зокрема, подати заявку на отримання виплати зможуть і жителі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Як повідомляв "Знай.ua", відключення електрики в житлових будинках: мільйони українців під загрозою залишитися без світла і роботи

Знай.ua писав, Мінсоцполітики відбере в українців субсидії вже з 1 травня: хто залишиться без допомоги