Відома співачка з українським корінням Лоліта Мілявська вирішила змінити імідж і показує ефектний образ у своїх соціальних мережах.

На цей раз вона зробила коротке каре і чубок, а для образу вибрала чорний обтягуючий комбінезон в блискітках. Вона їхала в ліфті і почала робити елементи з балету, танцювала і навіть підстрибнула на підборах.

"Коли ти в ліфті чуєш класичний вокал, відразу розумієш, що краще в ліфті і залишитися️️", - написала Лоліта.

Зіркові шанувальники прийшли в захват від такої витівки Лоліти і написали безліч компліментів. Зокрема, українська співачка Світлана Лобода назвала її своєю бомбочкою.

"Моя ти бомбочка", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інші шанувальники також не стримали емоцій написали безліч теплих слів і компліментів для Лоліти.

"розкіш розкішна", "диво", " Ору)))) це кухар співав, який готував банкет))) я був в шоці️️", "що ж ти за Космос такий", " В ліфті стрибати небезпечно 😂 😂 😂 можна застрягти😮 😮", " богинечкааааааа!!!!!! Ти офігенна!!!!!❤ ️ 🔥 ❤ ️ люблю до неможливості!", "Справжнісінька, чесна і улюблена артистка. Лоліта назавжди ❤️", " Лола🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.

Як повідомляв "Знай.uа", Лоліта наважилася на кардинальне каре, надівши "джинсівку", Цекало втомиться кусати лікті.

Також "Знай.uа" писав, що актриса" Дизель шоу " Булітко кардинально змінила образ, більше ніяких рудого волосся.