Багато українських зірок взяли участь у зйомках Вечірнього Кварталу. Однак пандемія коронавірусу внесла свої корективи і вони пройшли в умовах локдауну і навіть без глядачів. Дзідзьо і Настя Каменських поділилися своїми емоціями.

На Настю Каменських в Ліпсінк баттлі зробили пародію і її пісню" Попа як у Кім " заспівав хореограф Женя Кот. І дівчина зізналася, що він впорався на 100%.

"Він впорався на 100% зі своїм завданням. Цей момент, коли він сідав задньою частиною, попою, як цієї можна сказати. Хореографія виглядала настільки правдоподібно. Це було так смішно, мені дуже приємно, що зробили на мене пародію, значить це яскраве відео і яскрава пісня", - говорить Настя.

Дзідзьо в міні-інтерв'ю для Каті Осадчої вперше зізнався про розлучення і про те, що вони вже 9 місяців не разом з Ярославою. Але не тільки про це. Також він розповів, які традиції в його родині збереглися на Вербну неділю.

"Спочатку з ранку потрібно встати, помолитися і піти до церкви. У церкві Священик освячує Вербну лозу. Тією вербою так били і говорили: Я не б'ю, верба б'є", - каже артист.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він розповів, що нещодавно виступив як артист на дні народження у мами Лесі Нікітюк і все пройшло ідеально.

"Іноді багаті люди більше крутять, ніж люди, які дійсно вміють працювати. Вона так хотіла догодити і татові і мамі і я коли це побачив, я ще докрутив ті емоції. Я і на коліно ставав і говорив: Давайте я вас поцілую", - каже артист.

Раніше ми повідомляли, актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.

Як повідомляв "Знай.uа", Лоліта наважилася на кардинальне каре, надівши "джинсівку", Цекало втомиться кусати лікті.

Також "Знай.uа" писав, що актриса" Дизель шоу " Булітко кардинально змінила образ, більше ніяких рудого волосся.