Багато українських знаменитостей на локдауні вже звикли до підтримки своєї ідеальної фізичної форми в домашніх умовах. Однак за рік знайшли варіанти оптимального навантаження для себе.

Наприклад, куме Дзідзьо Ользі Цибульській вдалося позбутися 14 зайвих кілограмів завдяки помірному харчуванню і заняттю із зірковим тренером Ніною Радзієвською. Вона навіть готувала до ролі колись ще актора Володимира Зеленського.

"Я нарешті зрозуміла, що я сексі. Почала себе впевненіше вести на сцені. Вибирати з одягу те, що мені подобається, а не те, що налазить і приховує всі мої недоліки. Коли ти сама подобаєшся собі, коли ти сама від себе кайфуєш, коли ти знаєш свої сильні сторони тоді все ок", - каже Цибульська.

У Дмитра Гордона вдома і зовсім є свій власний тренажерний зал на 50 квадратних метрів, який навіть проінспектував Віталій Кличко.

А ось популярна співачка Jerry Heil спалює зайві калорії електрострумом. І фізична активність присутня в її житті щодня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зараз в моєму житті є йога, стрейчинг після боксу, бокс, балет і кожен день я ходжу на силові тренування в зал. Я прямо відчуваю, як я втомлююся. Відчуття такі, ніби маленькі чоловічки б'ють по тобі молоточками", - каже дівчина.

Двічі на тиждень співачка одягає спеціальний костюм з електрострумом, який допомагає нарощувати м'язи.

Раніше ми повідомляли, актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.

Як повідомляв "Знай.uа", Лоліта наважилася на кардинальне каре, надівши "джинсівку", Цекало втомиться кусати лікті.

Також "Знай.uа" писав, що актриса" Дизель шоу " Булітко кардинально змінила образ, більше ніяких рудого волосся.