В американському місті Лінкольн (штат Небраска) сотні чоловіків з однаковим ім'ям Джош Свейн зібралися на бій за право носити це ім'я.

Про це стало відомо завдяки посту Джоша Свейна в Twitter.

Ще рік тому якийсь американець Джош створив чат, в якому зібрав своїх повних тезок і запропонував влаштувати поєдинок за право носіння цього імені. Він вказав у повідомленні дату, час і координати майбутньої битви. За тиждень до битви автор мему нагадав своїм тезкам про змагання, проте відповіді ні від кого не отримав, тому думав, що доведеться битися з самим собою.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але, не тут-то було - за вказаними координатами приїхало сотні Джошів Свейнів. В якості зброї вони вибрали плавальні нудли-довгі поліетиленові палиці. Битва за честь почалася опівдні за місцевим часом.

В один момент автор оригінального жарту Джош Свейн вийшов на дуель з іншим Джошем Свейном, щоб битися в "Камінь, ножиці, папір". Виграв Джош Свейн.

В результаті епічної битви учасники вибрали переможця-5-річного Джоша Вінсона-молодшого з Лінкольна. Хлопчика нагородили титулом "Короля Джоша", наділи на нього корону з Burger King і вручили чемпіонський пояс.

"Я поборюся з кожним",-пообіцяв Вінсон-молодший під загальну радість і оплески.

Варто відзначити, що ініціатор битви Джош Свейн зібрав на честь заходу понад 8 тисяч доларів, які в слідстві відправить дитячому госпіталю в якості благодійності. Більш того, чоловік на битві організував збір їжі для організації, яка допомагає нужденним.

Нагадаємо, що Потап і Євген Кошовий піддалися емоціям у другому півфіналі "Ліги сміху": "буде бомба".

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни влаштували ганебну битву за відро землі - " і понеслося...".

Також Знай.uа писав, що шанувальникам довелося вибирати між Аліною Гросу і Настею Каменських.