У Російській Федерації рятувальники витягли трьох дітей, які застрягли на крижині посеред озера в 40 метрах від берега.

Про подробиці події повідомляють місцеві відомства.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Златоуст Челябінської області на місцевому озері. За інформацією від рятувальників, троє дітей 6, 12 і 13 років були помічені місцевими жителями в районі готелю "Таганай" посеред водойми. Хлопців віднесло на тонкій крижині на 40 метрів від берега, і вони вже не могли повернуться назад самостійно.

Перехожі викликали рятувальників, які на надувному човні дісталися до дітей і забрали з собою. Варто відзначити, що крижина була тонкою і могла розкришитися в будь-який момент.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На виклик приїхали співробітники 8-ї пожежно-рятувальної частини і служба пожежогасіння Златоустівського гарнізону. Рятувальники на гумовому човні в лічені хвилини дісталися до дрейфуючих на крижині дітей, доставили їх на берег і передали для огляду прибулим працівникам швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні відомства.

Рятувальники повідомили, що з дітьми все гаразд і під супровід правоохоронців їх доставили по домівках.

Відзначимо, що вихід на лід в міжсезоння вкрай небезпечний, оскільки покриття дуже тонке і може в будь-який момент провалитися. Рятувальники рекомендують батькам провести профілактичні бесіди з дітьми, пояснивши небезпеку подібних забав.

Нагадаємо, що на Прикарпатті на дівчину, яка поверталася зі школи впало дерево.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хабаровську, що в Російській Федерації, льодохід пошкодив ділянку набережної Амура.

Також Знай.uа писав, що сміливі школярі в останню хвилину врятували бездомного собаку-несло на крижині.