Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників новими знімками в Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів людей.

Зараз же красуня приїхала відвідати рідних у Хмельницький. Про це стало відомо з серії Сторіз, які знаменитість виставила в своєму Instagram.

Спочатку Нікітюк показала свій рідний під'їзд в якому вона "народилася і виросла". Примітно, що під'їзд виглядає чистим і затишним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я прийшла в свій рідний під'їзд. Зараз вам покажу, де я народилася і виросла", - сказала вона.

Далі картинка змінюється і ми переміщемося в квартиру батьків. Де телеведуча показала папугу Кешу, великий сервант і вид з балкона на місто.

Також дівчина показала старий постер зі своїм зображенням, який повісила її мама.

"Як вам такий дизайн-проект? Мама позабирала постери, які висіли на магазинах, коли я була обличчям якоїсь фірми одягу. І повісила тут", - розповіла Никитюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк зізналася Сергію Притулі, з ким у неї були стосунки: "Прокурор". Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка регулярно радує публіку своїм незмінним гумором, розповіла про свої колишні стосунки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Леся Нікітюк перетворилася на" жертву невдалої пластики":"Клаудія без шиферу". Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кумедними фото зі зміненим обличчям

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк зізналася у використанні накладних грудей і попи:"хоче завести дитину зі мною". Леся Нікітюк поділилася закуліссям підготовки до виступу на " Ліпсінг батлі"