Як відомо, в Україні пройшов суперфінал популярного вокального шоу "Голос країни", де визначився переможець. Організатори підготували для глядачів безліч сюрпризів.

Одним з таких став показ концерту відомої артистки Тіни Кароль. Це ексклюзивна прем'єра, яку глядачі могли споглядати вперше.

Там дівчина виконала пісні зі свого нового альбому, який мав колосальний успіх на стриммінгових майданчиках.

Новина про це була опублікована на офіційному акаунті проекту в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Незадовго до цього Тіна Кароль оголосила про те, що покидає проект, і більше не буде тренером "Голосу країни". А своє крісло вона готова поступитися своїй колезі по сцені, а також, по всій видимості, хорошій подрузі - Юлії Саніній, з якою у них навіть є спільна пісня.

Чи буде так насправді-покаже час.

Також, Тіна Кароль зі своєю підопічною не змогла перемогти у вокальному шоу, і посіла лише друге місце. Перемога і головний приз дістався Сергію Лазановському з команди Наді Дорофєєвої, і користувачі в коментарях вирішили висловитися з цього приводу:

"Рада перемозі Наді👏а Тіна за маскою "хаха" хотіла приховати своє невдоволення😂", " Голос без неї не буде колишнім😢❤️", "Радий перемозі Наді! 💛 🎉 Тим більше, що хлопець хороший, співає душевно, хоч і голос понад якийсь. 👏 ", "Тіна себе дуже дивно повела...неприємно було дивитися", "Немає сенсу дивитися голос без Тіни","Після відходу Тіни рейтинг голосу явно не буде колишнім, ахах".

Нагадаємо, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік: "Дурень"

Як повідомляв Знай.ua, " закохана як дура...": Тіна Кароль, забувши про бюстгальтер, розповіла про нові стосунки і зухвалу свободу

Знай.ua писав, Тіна Кароль зізналася, як ледь не розпрощалася зі сценою: "Сказала, що закохана"