Відома українська модель плюс сайз, а також володарка натурального 15-го розміру грудей, Міла Кузнєцова любить радувати своїх шанувальників різними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч людей.

На цей раз Міла Кузнєцова вирішила трохи пофілософствувати на тему того, що люди в епоху Інтернету живуть у віртуальному світі, забувши про реальний.

За словами дівчини, все зараз крутитися навколо лайків, смайликів, постів і хештегів. Люди більше не хочуть вирішувати завдання, гуляти по парку, слухати і чути тих, хто поруч. А все через те, що телефон став продовженням руки, а життя перемістилося в Instagram.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram
Міла Кузнєцова, фото з Instagram

"Наші обличчя підсвічені екранами телефонів, наші пальці відбивають чечітку і швидко вводять пароль, ми завжди в режимі «онлайн» - всі почуття виявлені в лайку, всі емоції виражені у смайли, всі думки в постах, всі події під хештегом, усі люди в підписках. Тільки пам'ять від цього чомусь коротше, слова – простіше, обличчя – блідіше, а люди з кожним днем все далі один від одного. І все менше людині хочеться вирішувати завдання, гуляти по парку, співпереживати одному, слухати і чути тих, хто поруч. Тому що телефон став продовженням руки, а життя перейшло в формат Instagram, в цю нескінченну подорож по музею воскових облич, тіл і фраз", - поділилася думками модель.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Міла Кузнєцова, фото з Instagram
Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Кузнєцова навіть запропонувала вихід з положення, для цього потрібно відкласти всі гаджети в сторону, перечекати "ломку" і все-таки зрозуміти, що реальний світ все так само цікавий і прекрасний. У ньому можна відчувати запахи, обніматися, ніжно цілувати або плакати. Адже ці всі, здавалося б, дрібниці і є життя.

"Але варто хоча б на день відкласти всі гаджети в сторону, пройти через цю "ломку" і зрозуміти, що реальний світ все так само цікавий і прекрасний. У ньому можна відчувати запахи і розрізняти смаки, розкривати руки для обіймів і дивитися один одному в очі, ніжно цілувати і гірко плакати, відправлятися з рюкзаком за спиною в довгий шлях і зустрічати світанок на іншому кінці світу... це і є життя. І ось саме з цими відчуттями ми і залишимося в самому кінці. І чим більше їх буде - тим краще нас зустрінуть десь там, нагорі. А інакше - репост і знову все заново, поки не навчимося відчувати, мислити, робити і жити", - написала модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Міла Кузнєцова з 15-м розміром показала момент, який змінив її життя: більше немає ні в кого

Як повідомляє портал «Знай.иа» Міла Кузнєцова з 15-м розміром показала операцію зі зменшення грудей

Також «Знай.иа " писав, що На Мілу Кузнєцову з 15-м розміром грудей накинулася неадекватна жінка