Відомий український комік і актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий вирішив висловити з приводу аферистів, і своєї причетності до них.

Чоловік записав ролик, який був опублікований на фан сторінці шоумена в соціальній мережі Instagram. Там він розповідає про те, як аферисти обманюють його шанувальників.

Для того, щоб не відповідати кожному особисто, і не витрачати багато часу, Євген Кошовий вирішив відповісти відразу всім.

"Дивіться, ніяких розіграшів студія "Квартал 95", ні я особисто не проводимо. Не ведіться на цей розвод. З розвідниками боремося, ну, не з розвідниками собак, а з цими...боремося, намагаємося їх банити" - говорить Євген Кошовий у своєму ролику.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Мабуть, хтось захотів заробити на імені коміка і самої студії, і почав проводити конкурси від їх імені. Актор зазначив, що якщо і проводяться якісь розіграші, то виключно з офіційних сторінок, і з усіма доказами.

Євген Кошовий ще раз зазначив, щоб ніхто з його шанувальників не брав участі в "лівій шнязі", і не витрачав останні гроші.

"Я сподіваюся я до вас достукався. І перестаньте вихлюпувати свої емоції на інших. Всіх обійняв. Всім добра" - підсумував чоловік.

Видно, що це сильно зіпсувало настрій коміку, так як він був досить злий. Як закінчиться ситуація з аферистами-поки що невідомо. Винних судячи з усього будуть шукати, а користувачам радять бути більш пильними в таких справах, і не приймати зайвих дій, якщо в чомусь не впевнені.

Нагадаємо, раніше "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження.Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху "- з'явилася загадкова жінка: "щоб нічого за це не було..."

Також "Знай.ua" писав, що Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові: "майбутній президент". Потап привітав Кошового з днем народження