Стало відомо про те, як Нова пошта упаковує товари під час відправки. Недоцільне використання коробок і додаткова вартість.

У Telegram-каналі "Чорний список" з'явився ролик, який записали звичайні клієнти Нової Пошти. Вони розпакували посилку, і були вкрай здивовані цією «доставкою майбутнього».

Коробка виявилася одна з найбільших, яка у них є в асортименті. Зверху можна побачити посилку, яка лежить в магазинному пакеті. Її розміри можна порівняти з ноутбуком.

Чоловіки на ролику здивувалися, навіщо їм така велика коробка, адже, туди могло поміститися ще як мінімум 3 таких посилки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Всередині, під самою посилкою лежить величезна кількість паперу, яка призначена для того, щоб товар не пошкодився, однак, він був упакований так, що його це б не врятувало особливо, будь там щось крихке.

Не менше 8 метрів паперу просто так лежало на дні коробки, щоб зайняти порожнє місце.

При цьому, примітно, що чим більше коробка, тим дорожче обійдеться пересилання. У чому тут логіка, з'ясовувати доведеться довго.

Варто при цьому відзначити, що в компанії знають про цю проблему, і вже придумали, як її можна вирішити.

Тепер співробітники будуть упаковувати всі товари в коробки відповідного розміру. Все завдяки новій коробці-трансформеру.

Скарг було завжди багато, і вирішення проблеми знайшлося. На сторінці Нової пошти в соціальній мережі Facebook розповіли, як це працює.

Нагадаємо, що Нова пошта повідомила про зміни в оплаті посилок: будуть списувати автоматично.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Нова пошта" презентувала нову послугу, але у відповідь почула обурення клієнтів.

Також Знай.ua писав, що шахраї обдурили літнього чоловіка, надіславши йому фальшиву посилку на"Укрпошту".