Відома українська телеведуча і Ревізор краси Олена Філонова вирушила відпочивати на Мальдіви.

Вона часто провокує епатажними витівками і яскравими образами, любить бути в центрі уваги, в тому числі завдяки відвертим публікаціям.

Багато хто знає Олену Філонову в якості Ревізора краси і телеведучої "Нового каналу", проте в соціальних мережах журналістка славиться відвертими публікаціями і всілякими скандалами.

Цього разу вона показала відео з Мальдів, де гуляє між пальмами, а потім наздоганяє своїх подруг і починає шльопати їх по оголених сідницях долоньками. Причому для того, щоб шльопнути одну з дівчат, вона спеціально піднімає їй шорти і оголює сідниці.

"Банана Мама 🍌 😂 насправді, дівчатка теж люблять шльопати один одного 😅 🤣 ця розкіш не тільки подобається чоловікам😅 🤣", - написала Олена під відео.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому фанати не засудили, а підтримали таку поведінку Філонової, зробили масу компліментів і відзначили, що захоплені тим, яка вона позитивна.

" Які ж ви красиві, завжди позитивна така чудова❤️", " нормальні ти барабани знайшла, Леночка😂 👍"," Леночееек 😂 люблю", " яка легкість і позитив відчувається від цього відео. Завжди залишайтеся такою 😍", " буває таке❤❤️"," красуня", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками.

Також "Знай.uа" писав, що напівгола Олена Філонова задерла ніжки після бурхливого свята.